Hlavní obsah

Další letadlo v Detroitu mělo problémy, opět zadrželi Nigerijce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Detroit
Aktualizováno

Dva dny po pokusu u útok v letadle z nizozemského Amsterodamu do amerického Detroitu, měl spoj společnosti Northwest Airlines problémy. Pilot podle BBC po přistání požádal záchranáře o pomoc, protože na palubě byl muž, který se choval divně. Úřady později uvedly, že incident nebyl vážný.

Článek

Všech 255 cestujících bylo vyvedeno z letadla a muž, pravděpodobně opět Nigerijec, byl odveden do cely. Letadlo společnosti Delta Airlines, pro niž Nortwest Airlines spoj provozuje, bylo odstaveno na letištní ploše. Bombu policie nenašla.

Není jasné, co se v letadle stalo. Zdroje pouze uvedly, že muž se choval "rušivě". Nejprve strávil hodinu zavřený na záchodcích, když to posádce přišlo podezřelé a vyptávala se ho, začal křičet. Později vyšetřovatelé sdělili, že podezřelým je podnikatel, který měl za letu zdravotní problémy.

CNN uvedla, že problémy nemají nic společného s pátečním pokusem třiadvacetiletého muže odpálit v letadle společnosti Delta Airlines bombu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám