Hlavní obsah

Žena se pokusila vyříznout bezdomovkyni plod z těla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Veronica Deramousová ze Suitlandu ve státě Maryland podle policie držela v bytě pět dní těhotnou bezdomovkyni Teku Adamsovou, které se pokusila vyříznout plod z těla, uvedla v noci na středu agentura AP. Ženě se podařilo utéct, následně porodila dceru Miracle Sky císařským řezem. Podle lékařů se z utrpěných zranění zotaví.

Foto: , Novinky

Článek

Čtyřicetiletá Deramousová byla obviněna z pokusu vraždy prvního stupně a nezákonného zadržování cizí osoby, řekla policejní mluvčí Michelle Reedyová.

Deramousová se podle vyšetřovatelů seznámila s těhotnou Adamsovou v centru pro bezdomovce, následně ji za slib oblečení pro dítě vylákala do svého bytu. Tam na ni zaútočila a devětadvacetiletou ženu ve třetím trimestru svázala.

"Svázala ruce oběti a pokusila se rozříznout břišní dutinu, aby vyjmula dítě," popsala Reedyová. Deramousová údajně svému příteli a rodině oznámila, že je těhotná, ačkoliv žádné dítě nečekala.

Když policie Adamsovou nalezla, její "břicho bylo rozříznuté a její střeva, žaludek a placenta byly obnaženy". Vyšetřovatelé pak v bytě útočnice objevili zakrvácené ručníky, mísu s vodou, řezák na krabice a žiletky, kterými se měla pokusit plod vyříznout.

"Jsi silná, můžeš vydržet to, co se ti chystám udělat," řekla před zákrokem údajně Deramousová bezdomovkyni. Poté zvýšila hlasitost televize a pokusila se dítě vyříznout. Adamsová v bolestech sténala, tak Deramousová řezat přestala.

Když pak Deramousová v neděli nad ránem usnula, zraněné ženě se podařilo vysvobodit z pout a utéct. Soused útočnice Adamsovou našel zakrvácenou na parkovišti obytného komplexu a zavolal policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám