Hlavní obsah

Američanka nutila pětiletou dceru k prostituci

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fayetteville (USA)

Policie v Severní Karolíně v pondělí pokračovala v pátrání po pětileté dívce, která byla unesena minulý týden. Úřady mezitím obvinily dívčinu matku, že dceru nutila k prostituci a lhala vyšetřovatelům. Uvedla to agentura AP.

Článek

Dívka Shaniya byla naposledy zahlédnuta v úterý s mužem, který ji nesl do hotelového pokoje. Ve stejný den dceřino zmizení z domova ve Fayetteville nahlásila její matka Antoinette Nicole Davisová policii. Ta původně z únosu obvinila jejího přítele, ale obvinění na druhý den stáhla.

Vyšetřovatelům se pak ozval zaměstnanec asi 65 kilometrů vzdáleného hotelu, který tvrdil, že v něm dívku viděl s jedním mužem. Záznamy z kamer potvrdily, že to byla Shaniya. Únoscem byl Mario Andrette McNeil, kterého policie dopadla v pátek. Muž přiznal, že dívku vzal, ale obvinění z únosu odmítá. Vyšetřovatelé nepotvrdili, zda se zná s dívčinou matkou.

Shaniya s matkou žila teprve od minulého měsíce a podle žalobců ji vědomě držela v „sexuálním otroctví“ a prodávala ji jako prostitutku. Dívčin otec, který Shaniyu vychovával, řekl, že lituje, že dal matce šanci, aby dcera vyrůstala u ní. Uvedl, že Davisová nedávno získala zaměstnání a bydlení a on se rozhodl jí důvěřovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám