Hlavní obsah

Američan zabil manželku a syna, pak i sebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Padesátiletý muž z Holdenu v americkém státě Louisiana v sobotu pozdě večer tamního času zastřelil svou ženu se synem. Zahynul i dvouletý vnuk. Postřelil také svou dceru, která je v šestém měsíci těhotenství. Ta je v kritickém stavu. Pachatel ujel v autě. Když se ho pokusila zastavit hlídka, obrátil zbraň proti sobě, uvedla agentura AP.

Foto: Richard Carson , Reuters

Článek

Policie vtrhla do domu v Holdenu v sobotu ve 22:30. Na místě nalezla dvě zastřelené osoby, 49letou manželku pachatele a jejich 26letého syna. Venku ležel mrtvý dvouletý vnuk. Zatím není jasné, zda byl také zastřelen, nebo vypadl z okna buď při útěku, nebo poté, co ho ve snaze jej zachránit vyhodila jeho matka, která je dcerou pachatele. Těhotná matka byla také postřena a je v kritickém stavu.

Útočník z místa činu ujel. Po 20 minutách si ho všimla policejní hlídka. Když se ho snažila ze silnice vytlačit, tak se ve voze zastřelil, prohlásil tamní policista Perry Rushing.

Muž začal střílet během hádky s manželkou, ke které měl soudně zakázáno se přibližovat. Oba byli od sebe odloučeni.

Mužovo řádění přežil šestnáctiměsíční chlapeček, kterého policie v domě objevila nezraněného.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám