Hlavní obsah

Palinová prý v kampani lhala, s puškou to neumí a není starostlivá matka

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá guvernérka Aljašky a neúspěšná kandidátka na post viceprezidentky USA z loňských voleb Sarah Palinová během kampaně o sobě neříkala pravdu. Podle bývalého přítele její dcery a otce jejího dítěte nikdy nelovila, nemá ponětí o tom, jak zacházet s puškou, a není starostlivou matkou, za jakou se vydávala.

Článek

„Říká, že chodí na lov a živí se masem zvířat. Nic takového jsem nikdy neviděl. Nikdy se nedotkla ani rybářského prutu. Pušku měla v ložnici a jednou mě požádala, jestli bych jí neukázal, jak se z ní střílí. Zeptal jsem se jí, co je to za pušku a ona řekla, že neví, že jí má v krabici pod postelí,“ řekl Levi Johnston magazínu Vanity Fair.

Zpochybnil také obraz Palinové jako starostlivé matky. „Palinovi společně nevečeřeli a moc spolu nemluvili. (Sarah) pořád něco chtěla a ostatní lidé to měli pro ni zajistit. Když chtěla vidět film, šli jsme s Bristol do videopůjčovny, když chtěla jídlo, něco jsme jí obstarali,“ dodal s tím, že ani slogan o „hokejové matce s rtěnkou“ není věrný, protože Palinová zápasy svého syna Tracka navštěvovala jen zřídka.

Mladík, který se s Palinové dcerou Bristol rozešel po narození dítěte, také řekl, že Palinová uvažovala, že by dítě adoptovala a vydávala za své.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám