Hlavní obsah

Američanka si objednala vraždu muže a sehrála plačtivou scénu. Naletěla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boynt

Šestadvacetiletá Američanka Dalia Dippolitová z města Boynton Beach na Floridě se půl roku po svatbě rozhodla zbavit se svého manžela. Sehnala si nájemného vraha. Když se vrátila ve středu domů a viděla policisty, sehrála ještě plačtivou scénu milující ženy, která právě přišla o svého životního partnera. Když ji však policisté odvedli na stanici, kde viděla nájemného vraha, věděla, že je zle, píše místní web Examiner.

Článek

Překvapením Dippolitové však nebyl konec. Ve vedlejší místnosti byl její manžel - živý. Dippolitová měla nakonec štěstí. Svého muže si sice nezbavila, jak plánovala, nečelí však obvinění z vraždy, nýbrž pouze ze zosnování vraždy. A manžel plánuje rozvod.

Muž, kterého oslovila, aby zlikvidoval jejího manžela, nebyl žádný profesionální zabiják, nýbrž policejní agent. Manžel tak zůstal naživu.

Žena byla propuštěna na kauci 25 000 dolarů. Nyní vše popírá, ale má proti sobě agenta, kterého policie vyslala do akce, když se minulý týden od konfidenta dozvěděla, že žena hledá zabijáka. Informace se ukázala pravdivá, Dippolitová nejen probírala alibi, ale na druhé schůzce mu taky poskytla snímky svého domu a manžela i 1200 dolarů na nákup zbraně. Nakonec se dohodli, že mu zaplatí 3000 dolarů.

Agent jí poskytl ještě čas na rozmyšlenou, před akcí naplánovanou na středu se s ní dvakrát sešel, kdyby chtěla do plánu ustoupit. Ona však trvala na svém se slovy: "Budu velmi šťastná. Jsem si jistá na 5000 procent. Chci to udělat.“

Žena je po propuštění v domácím vězení u rodičů a nesmí se k manželovi přiblížit více než na půl míle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám