Hlavní obsah

Nedonošené dítě, které vrah vypáral matce z těla, našli živé

Novinky, CNN, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Massachusetts

Americká policie našla osmiměsíční nedonošený plod, který vrah vyřízl z těla své oběti. Zdravotní stav holčičky byl poměrně dobrý. Podle ošetřujících lékařů by dívenka měla být v pořádku. Mrtvolu matky, 23leté Darlene Haynesové, policisté z Massachusetts objevili v pondělí. V souvislostí s případem zatkli kamarádku zavražděné Julii Coreyovou.

Článek

Policie holčičku hledala již od pondělí, kdy nalezla tělo její mrtvé matky. V souvislosti s tím dostala informaci, podle které se v Plymouthu poblíž New Hamsphiru nachází kamarádka zavražděné, 35letá Coreyová i s čerstvě narozenou dívenkou.

Podle CCN žena přátelům a okolí v doprovodu svého přítele tvrdila, že se jí dítě narodilo v nejmenované, blíže neurčené massachusettské nemocnici.  

Mrtvolu policisté nalezli v pondělí poté, co si sousedi oběti stěžovali na zápach vycházející z domu Haynesové. Její tělo leželo na záchodě u ložnice zabalené do prostěradla. Policie uvedla, že žena zemřela již několik dní před jejím objevení. 

"Naposledy jsem o Darlene slyšel ve čtvrtek před půl dvanáctou večer. Poslala mi sms, že se známým ve svém apartmánu popíjí víno. Od té doby jsem o ní neslyšel," řekl CNN kamarád zavražděné. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám