Hlavní obsah

Jacksonova exmanželka Debbie Roweová se dětí nevzdá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Právní zástupce bývalé manželky Michaela Jacksona Debbie Roweové v úterý popřel zprávy, že jeho mandantka souhlasila vzdát se oplátkou za milióny dolarů rodičovských práv na dvě děti, které se narodily během jejího manželství s nedávno zesnulým zpěvákem. Jacksonova poslední vůle z roku 2002 údajně výslovně zakazuje jakýkoliv nárok Roweové na děti a dědictví.

Foto: Profimedia.cz

Jacksonova druhá manželka Debbie Rowová

Článek

V dopise zaslaném listu The New York Post advokát Eric George píše, že Roweová, která byla za Jacksona provdaná v letech 1996 až 1999, se "nevzdala a nevzdá" svých rodičovských práv. Nepřijme ani žádné peníze s výjimkou manželské podpory, na níž se ona a zpěvák před lety domluvili.

The New York Post napsal, že Roweová souhlasila s tím, že se za asi čtyři milióny dolarů vzdá rodičovských práv na dvě starší děti, 12letého Prince Michaela I. a 11letou Paris. Dalším Jacksonovým dítětem je Prince Michael II., který se narodil neznámé náhradní matce.

Zdravotní sestra Roweová se dala před časem slyšet, že je ochotná podrobit se jakýmkoliv testům, včetně testů DNA, aby prokázala, že je skutečnou matkou obou dětí. V minulosti se rodičovských práv vzdala, odvolací soud ale později zjistil, že se tak nestalo podle práva, a dvojice se proto v roce 2006 dohodla na mimosoudním vyrovnání.

Soudní řízení o opatrovnictví Jacksonových dětí bylo odloženo na 20. července. Stalo se tak na žádost Jacksonovy matky Katherine a Debbie Roweové. Podle právníka Katherine Jacksonové odložení řízení poskytne zúčastněným stranám čas k dosažení společné dohody.

Padesátiletý zpěvák, který zemřel 25. června na zástavu srdce, byl jednou z neúspěšnějších osobností populární hudby všech dob. Jeho desky se prodávaly po desítkách miliónů kusů. V posledních letech jeho popularita poněkud klesla, ale jeho skon zájem o jeho nahrávky znovu oživil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám