Hlavní obsah

Jacksonovi museli mnohokrát vypumpovat žaludek

Novinky, CNN, BBC,
Los Angeles

Ke spekulacím, že král popu Michael Jackson byl závislý, přispěla v neděli i chůva jeho dětí Grace Rwarambová, která uvedla, že mu mnohokrát musela vypumpovat žaludek, když smíchal příliš léků dohromady.

Článek

„Musela jsem mu mnohokrát vypumpovat žaludek. Vždycky toho smíchal příliš moc,“ řekla podle BBC žena. „Bylo jedno období, kdy na tom byl tak špatně, kdy jsem k němu nenechala děti jít. Děti se ho bály. On vždycky jedl příliš málo a moc toho míchal,“ doplnila pro The Age.

Rwarambová pracovala u Jacksona 17 let, 12 z nich se starala o děti. Propuštěna byla z neznámých důvodů v prosinci.

Také právník Jacksonovy rodiny upozorňoval, že zpěvák bere příliš mnoho léků. Jeden z lékařů, kteří se o Jacksona starali dříve, Deepak Chopra, uvedl, že po něm zpěvák chtěl v posledním týdnu předpis na narkotika. [celá zpráva]

Policii se už přihlásil lékař Conrad Murray, kterého chtěla pečlivě vyslechnout. „Doktor Conrad Murray, lékař, který byl u Michaela Jacksona v době jeho kolapsu, dobrovolně kontaktoval losangeleskou policii,“ řekla mluvčí policie.

Mluvčí lékaře Miranda Sevcikova dodala, že doktor pomohl objasnit okolnosti okolo smrti popové hvězdy a objasnil některé nesrovnalosti.

„Vyšetřovatelé řekli, že lékař není v žádném případě podezřelý a zůstává svědkem tragédie,“ doplnila mluvčí. Detektivové z oddělení vražd mu ale zabavili auto kvůli případným důkazům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám