Hlavní obsah

V Chile zatkli muže, který znásilňoval dceru a zplodil s ní čtyři děti

Chilská policie zatkla osmačtyřicetiletého muže, který je obviněn, že během 14 let trvajícího incestního vztahu s vlastní dcerou zplodil čtyři děti. Policie ho zadržela v pondělí.

Článek

Na Manuela Jesúse Bartierru podala oznámení jeho šestadvacetiletá dcera Viviana. Policii řekla, že ji otec znásilňoval od dvanácti let. Z tohoto vztahu se jí narodily čtyři děti - nyní jim je osm, sedm, pět a čtyři roky. Policie ho zadržela v pondělí.

"Zjistili jsme, že ji sexuálně obtěžoval už od devíti let, ale ke znásilnění došlo, když jí bylo dvanáct," upřesnil policejní vyšetřovatel Mauro Pino. "Muž využíval situací, kdy zůstal se svou nejstarší dcerou sám," dodal.

Podobný případ zaznamenala nedávno také sousední Argentina. Několik let tam znásilňoval své dcery sedmašedesátiletý muž. Jedna z nich s ním přivedla na svět sedm dětí.

Oba případy připomínají zatím možná největší kauzu tohoto druhu - Rakušan Josef Fritzl byl v březnu odsouzen k doživotnímu vězení za to, že 24 let dělal ze své dcery sexuální otrokyni. Držel ji ve sklepení svého domu a tam se jí také narodilo sedm dětí.  

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám