Hlavní obsah

Do domu na Floridě narazilo dvoumotorové letadlo, pilot zahynul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fort Lauderdale

Malé dvoumotorové letadlo narazilo v pátek do domu ve floridském městě Fort Lauderdale. Stroj se zřítil na dům stojící v blízkosti letiště. Jedinou obětí je zřejmě pilot stroje. Nikdo jiný na palubě Cessny 421 nebyl a v domě také ne.

Článek

Nehoda se odehrála v pátek dopoledne místního času. Úřady informoval náhodný chodec, který viděl, jak se stroj řítí k zemi. Letadlo prorazilo ve střeše domu díru. Dům začal hořet a na místě zasahovali hasiči.

"Nevidím, že by to mohl někdo přežít," uvedl mluvčí místních hasičů Matt Litlte. Tělo pilota se však zatím nalézt nepodařilo. Další oběti nebudou, dům, kde žijí tři lidé, byl prázdný a na palubě letadla byl jen pilot.  

Stroj odletěl z místního letiště v 11:15 místního času. Mířil do Fernandina Beach u Jacksonville. "Krátce po startu hlásil věži problémy," uvedl mluvčí letiště Chaz Adams. "Věž mu nařídila, aby se vrátil a přistál. Při pokusu o návrat se zřítil."

"Viděli jsme letadlo, jak se naklání na stranu a pak míří nosem k zemi," uvedl jeden ze svědků pádu Eddie Mujica. "To je něco, co nevidíte každý den."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám