Hlavní obsah

Dvě studentky z USA nutily spolužačky k prostituci

PHOENIX

Dvě mladistvé studentky z Arizony v USA byly obviněny z kupčení se svými spolužačkami. Tatianna Tye a Jazmine Finley (obě šestnáctileté) údajně pronajímaly byt a nutily nejméně pět dívek ve věku mezi 14 až 17 lety k tomu, aby se nechaly zneužívat k sexu za peníze. Informovala o tom SkyNews.

Článek

Obě dívky z Maricopy v Arizoně, které si samy vydělávaly prostitucí, budou souzeny jako dospělé. Policie je obvinila z provozování několikanásobné dětské prostituce, nabízení lidí a přijímání výdělků za prostituci.

“Řešíme tu nyní případ dvou dívek, které jsou doslova kuplířky,” říká policejní mluvčí z Phoenixu seržant Andy Hill. “Jsme všichni překvapeni. Tyto dvě dívky, které byly uvězněny, skutečně provozovaly svůj vlastní byznys,” dodal seržant.

Jedna z nich, Tye, však ve své cele všechna obvinění popřela. “Nikdy bych sebe nemohla nazývat kuplířkou. Nemohu věřit, že se to stalo,” řekla místní televizi KPHO Tye. Zároveň odmítla, že rekrutovala další dívky. Policie v Phoenixu uvedla, že případ sleduje od září minulého roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám