Hlavní obsah

Američan zabil rodinu i sebe kvůli finančním problémům

Právo, Novinky, aš, los

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CALDWELL

Rodina Theodora Baylyho se stala další obětí neadekvátní reakce na finanční krizi. Devětatřicetiletý muž z Belle Valley v Ohiu zabil svoji o rok starší ženu i jedenáctiletého syna. Pak obrátil zbraň proti sobě. Svůj čin zdůvodnil finančními problémy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devětatřicetiletý Bayly v noci na středu zavolal policii, že uškrtil svou ženu Janice a syna Coltona. Policii během sedmiminutového rozhovoru sdělil, že má finanční problémy a "už si to nemůže dovolit". Pak prozradil, kde policie najde mrtvá těla, zavěsil telefon a zastřelil se, uvedl šerif Landon Smith pro web Zanesville Times Recorder.

Policisté okamžitě vyrazili na parkoviště obytných přívěsů, kde rodina žila. Syna Coltona našli mrtvého na zadním sedadle auta a ženu Janice v obytném přívěsu.  „Uškrtil je elektrickým kabelem,“ řekl Smith listu Columbus Dispatch.

Pak našli na příjezdové cestě bezvládné tělo Theodora. Měl prostřelenou hlavu.

Policie uvedla, že nikdy předtím nebyla do Baylyho přívěsu přivolána a s rodinou nebyly problémy. "Žádné volání na tísňovou linku, žádné domácí násilí, nic," sdělil šerif. „Byl to příjemný pár. Jsme v šoku,“ řekla jedna z jejich sousedek.

Bayly pracoval jako pokrývač. Jeho žena dělala asistentku v domově důchodců, nedávno jí ale kvůli omezování výdajů bylo ubráno několik hodin z pracovní doby. Podle policistů je ale možné, že Bayly aktuálně ztratil práci nebo ji byl neschopen dál vykonávat

Podle historických statistik počet sebevražd vždy stoupá v dobách ekonomického strádání.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám