Hlavní obsah

Ze smutku Johna Travolty se pokusila těžit dvojice podvodníků

NASSAU

Policie na Bahamách zadržela muže a ženu pro pokus podvodného vymáhání 20 miliónů dolarů od známého hollywoodského herce Johna Travolty, který podle stanice BBC právě oplakává v rodinném kruhu smrt svého syna Jetta.

Článek

Šestnáctiletý Jett Travolta zemřel po náhlém záchvatu během rodinné dovolené na Bahamách krátce po Novém roce.

Zadržený je řidič sanitky Tarino Lightbourne, který Jetta Travoltu převážel do nemocnice a novinářům popisoval, jak se chlapce pokoušel oživovat. Zadržená žena je místní aktivní politička, senátorka Pleasant Bridgewaterová.

Policie nesdělila bližší podrobnosti, jakým způsobem chtěla dvojice peníze od herce získat, ale americká média spekulují, že šlo o vydírání. Údajně hrozili, že předají médiím posmrtné fotografie Jetta, pokud nedostanou 20 miliónů dolarů. 

Rodina Travoltových se mezitím již vrátila na Floridu, kde pohřbila urnu s Jettovým popelem  nedaleko jejich domu v Ocala. Jett byl jediný syn 54letého Johna Travolty. Společně s 46letou manželkou Kelly Prestnovou mají ještě osmiletou dceru Ellu Bleu.

Reklama

Související témata:

Související články

Johnu Travoltovi zemřel syn

Americkému herci Johnu Travoltovi v pátek náhle zemřel při dovolené na Bahamách jeho šestnáctiletý syn Jett. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním...

Výběr článků

Načítám