Hlavní obsah

FBI hledá tři tisíce nových lidí

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Spojené státy může trápit ekonomická recese a nezaměstnanost, federální bezpečnostní úřad FBI se však rozrůstá. Vyhlásil dokonce jednu z největších náborových akcí ve svých stoletých dějinách. Plánuje přijmout na tři tisíce lidí, napsal server CNN.

Článek

Rozhodně je to nejrozsáhlejší rozšiřování týmů od leteckých útoků na USA v září 2001. FBI potřebuje 850 nových speciálních agentů a 2 100 dalších zaměstnanců. Příčinou je nadcházející odchod značného množství pracovníků do důchodu.

Přijímají ve všech 56 detašovaných pracovištích FBI napříč Spojenými státy a nabídka pozic je různorodá od automechanika po zpravodajského specialistu.

FBI Federální úřad pro vyšetřování je vyšetřovací orgán ministerstva spravedlnosti USA. Působí v oblasti trestné činnosti i jako kontrarozvědná služba. Její zřízení se datuje do roku 1908. FBI vyšetřuje zločiny, které jsou buď páchány v několika federálních státech najednou, nebo které jsou zvlášť závažné.

Reklama

Výběr článků

Načítám