Hlavní obsah

Američan zastřelil svou ženu během mše v kostele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CLIFTON

Svou manželku, která utekla před jeho hrubostmi na druhý konec Spojených států, zastřelil v neděli v New Jersey jistý Američan přímo při bohoslužbě v kostele. Dva další lidé byli zraněni a jsou podle policie v kritickém stavu. Oznámila to agentura AP.

Článek

Sedmadvacetiletý Joseph Pallipurath přijel do New Jersey z kalifornského Sacramenta. Svou o tři roky mladší manželku Reshmu Jamesovou si vyčíhal v kostele, kde na ni třikrát vystřelil. Žena byla na místě mrtvá; sedmačtyřicetiletá žena a třiadvacetiletý muž, které útočník rovněž zasáhl do hlavy, byli ve vážném stavu převezeni do nemocnice.

V kostele syrské ortodoxní církve, který navštěvuje především první generace imigrantů s jihoindického státu Kérala se svými dětmi, vypukla podle svědků panika. Mši bylo přítomno asi 200 lidí.

"Děti plakaly. Lidé křičeli. Byl tam chaos," citovala agentura AP líčení jedné z přítomných.

Střelec z místa útoku uprchl a policie po něm pátrá. Místní obyvatelé byli varováni, že je útočník zřejmě stále ozbrojený.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám