Hlavní obsah

Schwarzenegger je připraven pracovat pro Obamovu vládu

– SACRAMENTO

Republikánský guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger je prý připraven pracovat pro budoucí americkou vládu nově zvoleného demokratického prezidenta Baracka Obamy, až mu vyprší jeho guvernérský mandát. Schwarzenegger to ve čtvrtek uvedl pro zpravodajskou stanici Fox News.

Foto: Kimberly White, Reuters

Arnold Schwarzenegger

Článek

"Pomůžu, jak budu moci, aby tato administrativa byla úspěšná. Cokoliv budou potřebovat, jsem tady pro ně," řekl Schwarzenegger, jenž podle svých slov tento týden s Obamou hovořil po telefonu.

Jestli bude bývalá hollywoodská a kulturistická hvězda rakouského původu pracovat pro Obamu prý záleží také na tom, jak by se k potenciální nabídce nové vlády vyjádřila Schwarzeneggerova manželka, neteř exprezidenta Johna F. Kennedyho Maria Shriverová. Ta je na rozdíl od svého manžela členkou Demokratické strany a podporovala v prezidentských volbách Obamu.

Schwarzenegger, který patří v USA k nejoblíbenějším politikům, podporoval ve volbách McCaina.

Schwarzenegger v rozhovoru pro Fox News také uvedl, že si v telefonickém rozhovoru spolu s Obamou zažertovali. Mimo jiné o tom, že Obama prý vybuduje v Bílém domě posilovnu, a bude trénovat, aby mu narostly svaly. Právě také s tímto sportovním cílem by mu prý měl nynější kalifornský guvernér pomoci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám