Hlavní obsah

VIDEO: Vyšinutý muž zastřelil v USA šest lidí

Novinky, CNN, rei, CBS

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOUNT VERNON
Aktualizováno

V severozápadní části státu Washington zastřelil v úterý místního času 28letý muž šest lidí, včetně zástupce šerifa. Další lidi při následné honičce s policisty na silnici zranil. Nakonec se sám nechal zatknout v šerifově služebně v Mount Vernonu v okrese Skagit.

Článek

Policie uvedla, že muž, 28letý Isaac Zamora, má mentální potíže. Mezi zraněnými je policista. Další muž, jehož střelec zasáhl do ruky, zrovna tankoval u benzínky.

Policisté nalézali mrtvé postupně na různých místech. Úřady byly zalarmovány poté, co se zástupce šerifa přivolaný k incidentu v Seattlu přestal ozývat ve vysílačce. Nalezli ho v městečku Alger spolu s jiným zastřeleným.

Další dvě oběti, stavební dělníci, byly nalezeny poblíž. Třetí tělo objevili strážníci o několik bloků dál. Šestým zabitým byl náhodný motorista na silnici Interstate 5, po níž střelec rychlostí přes 140 kilometrů v hodině unikal na jih, přičemž střílel na policisty, kteří ho pronásledovali.

Nakonec ale sám dojel k policejní služebně v Mount Vernonu, kde se vzdal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám