Hlavní obsah

Muž věznil roky manželku s dětmi v přívěsu mezi odpadky

Novinky, rei, FOX News

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAVONIA

V americkém státě Georgia věznil muž po tři roky svou manželku a děti v přívěsu s katastrofálními hygienickými podmínkami. Policie ho zatkla v úterý v Lavonii.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Raymond Thurmond, jeho žena a čtyři děti ve věku devět až čtrnáct let v přívěsu léta bydleli. „Zdi chvílemi vypadaly, jakoby se hýbaly. Byla tam spousta štěnic a švábů. Když se dveře poprvé otevřely, popadaly na podlahu,“ řekla policistka Missy Collinsová.

„Byla to asi nejnechutnější scéna, jakou jsem kdy zažila. Odpadky dosahovaly až ke stropu. Zápach byl tak silný, že vyšetřovatel potřeboval plynovou masku,“ dodal její kolega Bruce Carlisle s tím, že žena a děti se nesměly ven ani podívat. Okna byla zacloněna papírem a plasty.

Tři z dětí nikdy nebyly ve škole a vzdělání nejstaršího bylo neúplné. Stejně tak nebyly děti roky u lékaře a byly podvyživené. Thurmond jim zřejmě dával jíst jen kuřata a hranolky. V přívěsu se našla stará balení pizzy, tu ale děti nemohly.

Policisty na místo přivedla Thurmondova žena, která po letech našla odvahu se vzepřít. Thurmond je ve vazbě, mimo jiné čelí obviněním ze znásilnění a týrání dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám