Hlavní obsah

V USA soudí pár, který udusil při sexu dvě ženy

Novinky, CNN,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

INDEPENDENCE

Porotci a soudci v americkém městě Independence ve státě Missouri mohli vidět brutální záběry, jak pár umučil při sadistickém sexu ženu. Richard Davis (44) je obžalován z několika vážných zločinů včetně vraždy. Pokud bude uznám vinným, hrozí mu trest smrti. Jeho přítelkyně bude souzena až v příštím roce.

Článek

Pár si své sadistické hrátky natáčel na video. Policisté ze sedmi hodin záznamu sestříhali DVD dlouhé 90 minut.

Záznam zachycoval, jak pár umučil 41letou Marshu Spicerovou. Do soudní síně byla puštěna pouze zvuková stopa, která byla tak hrozná, že její příbuzní síň opustili. V jeden okamžik oběť křičí a pláče. Krátce poté žebrá: „Prosím, počkejte“. Pak je slyšet odtrhávání pásky, kterou ženu svazují svazuje. Žena ji okřikuje, aby byla zticha.

Později je slyšet, jak nějaká žena lapá po dechu. Nahé zbité tělo Spicerové bylo nalezeno v květnu 2006. Pitva ukázala, že byla uškrcena. Na stopu Davise přivedly policii zprávy, že si dvě ženy vyprávěly o muži, který má rád, když se ženy při sexu dusí.

Davis a jeho přítelkyně Dena Rileyová popírali, že by Spicerovou znali.

Policisté pak nalezli ostatky jiné ženy, 36leté Huff-Ricciové, která byla také udušena. I za její smrt jsou oba souzeni, ovšem v jiném procesu před jiným soudem v nedalém okrese Clay.

Oba jsou také spojováni s únosem pětileté dívky z Kansasu. Zranění na jejím těle potvrzovala sexuální zneužívání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám