Hlavní obsah

Po autech na americké dálnici stříleli teenageři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CROZET

Dva teenageři ve věku 16 a 19 let byli zadrženi a obviněni v souvislosti se středeční noční střelbou na auta jedoucí po americké dálnici I64 mezi Waynesboro a Charlottesville ve Virginii. Útoky na auta byly ale jen součástí divoké noci, kdy stříleli i po domech a na banku.

Článek

Oba byli obviněni ze střelby na nejméně šest projíždějících aut, při které zranili dva lidi. Devatenáctiletý Slade Woodson je také obviněn ze střelby na budovu kreditní společnosti a obytný dům ve Waynesboro. Jedná se o bývalého studenta a atleta, který měl potíže se zákonem – ukradl dvě auta. Jméno druhé zadrženého nebylo zveřejněno, jde o 16letého mladíka z Crozetu.

Dopadnout mladíky se podařilo na základě záznamu z bezpečnostní kamery na budově úvěrové společnosti, kde byl vidět vůz AMC-Gremlin. Ve čtvrtek odpoledne policie auto našla a zjistila, že stejný typ vozu vlastnil i Woodson. K jeho dopadení byly v pátek ráno nasazeny mohutné policejní síly, které podporoval vrtulník. Při akci byl postřelen jeden člověk zbraní stejné ráže, jako měl Woodson.

Motiv jejich činu zatím není znám. Střelba však vyvolala reminiscence na snipera, který v oblasti před šesti lety zabil deset lidí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám