Hlavní obsah

Ve Virgínii zatkli člověka podezřelého ze střelby na dálnici

Novinky, aš, Novinky, International Herald Tribune, Trans World News

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHARLOTTESVILLE

Policie v americkém státě Virgínia v pátek oznámila, že zadržela jednoho člověka podezřelého ze středeční noční střelby na dálnici I 64 mezi Charlottesville a Waynesboro. Kulky lehce zranily dva lidi. Zasáhly celkem šest aut.

Článek

Policie nezveřejnila podrobnosti o zadrženém. Důvodem je, že pátrá po dalších podezřelých a případných spolupachatelích. Předpokládá, že útoky spáchali dva lidé.

Při střelbě bylo ve středu večer zasaženo nejméně šest vozidel včetně dodávky, sklápěče a tahače, jedoucích po I64 mezi zmíněnými městy. Dva lidé byli zraněni. Policie pak uzavřela třicet kilometrů dlouhý úsek dálnice, kde pátrala po důkazech. Detektivům se podařilo najít na dvou různých místech nábojnice. Dospěli proto k závěru, že pachatel nemusel být jediný.

Policisté také vyšetřují možnou spojitost střelby na dálnici s tím, že banka u Waynesboro bylo ve čtvrtek brzo ráno zasažena čtyřmi kulkami. Podařilo se jim najít i podezřelé auto, které mohl používat střelec.

Amerika v posledních letech čelila několik podobným útokům které děsily automobilisty. Vyžádaly si několik desítek obětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám