Hlavní obsah

Další oběti Charlese Mansona jsou možná zakopány na jeho ranči

Novinky, rei, The Daily Telegraph

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Charles Manson a jeho gang vrahů možná zabil během šedesátých let minulého století víc lidí, než je známo. Jejich těla mohla skončit na jeho někdejším ranči. Vyplývá to z nejnovější zprávy soudních znalců.

Foto: Profimedia.cz

Charles Manson na přelomu 60. let minulého století.

Článek

Vyšetřovatelé objevili na ranči Barker v kalifornském Death Valley tři pravděpodobné hroby. Manson a někteří jeho stoupenci na ranči pobývali poté, co v roce 1969 brutálně zavraždili těhotnou ženu režiséra Romana Polanského, herečku Sharon Tateovou a dalších sedm lidí.

Nejnovější objevy učinil tým vědců z národních laboratoří Oak Ridge v Tennesseee. S pomocí zařízení k lokalizaci chemických stop rozkládajícího se lidského těla a policejního psa označili tři oblasti, v nichž se má začít s odkryvy.

Podezření, že Manson a jeho lidé, kteří si říkali Rodina, zabili víc lidí, nejsou nová. V minulosti se hovořilo například o skupině mladých lidí, kteří stopovali přes poušť a zmizeli u ranče.

Manson (73) si odpykává doživotní trest ve věznici Corcoran v Kalifornii. Původně byl odsouzen k trest smrti, ale verdikt byl změněn. Loni mu soud pojedenácté zamítl žádost o podmínečné propuštění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám