Hlavní obsah

Lupič zabil u v obchodním středisku u Chicaga pět žen 

Novinky, aš, Novinky, The Washington Post, CNN
CHICAGO

Pět žen zastřelil v sobotu lupič v malém obchodním středisku na předměstí Chicaga. Loupil v době, kdy bylo středisko otevřené. Z místa činu uprchl a policie po něm pátrá za pomoci vrtulníků.

Článek

Všech pět obětí bylo zabito v obchodu s oděvy pro obézní ženy Lane Bryant, který se nachází na Brookside Marketplace vedle parkoviště. Seržant policie T. J. Grady je přesvědčen, že motivem vraždy byla loupež, "která se nezdařila“. Odmítl však uvést, zda mrtvými jsou zaměstnankyně nebo nakupující, protože se policisté stále pokoušejí spojit s pozůstalými.

Dodal, že policisté nalezli těla obětí v zadní části obchodu. Na místo činu byli přivoláni linkou 911 v 10:44. Do obchodního střediska okamžitě dorazily početné policejní jednotky ozbrojené střelnými zbraněmi. Policisté pátrali po lupiči i v dalších obchodech.

Zákazníci byli zásahem ozbrojených mužů zákona vyděšeni. Policie celé obchodní středisko i se zákazníky na hodinu uzavřela, pachatele však nedopadla. Zřejmě se mu podařilo uprchnout po dálnici do Chicaga. Proto byl nasazeny vrtulníky. Podle policie byl lupič jen jeden. Policisté jsou přesvědčeni, že už není na místě zločinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám