Hlavní obsah

Bordelmamá prý drží v šachu vlivné americké politiky

Právo, roš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Ve Washingtonu vypukl sexuální skandál, v jehož důsledku už odstoupil náměstek ministryně zahraničí Randall Tobias (65). Aféra však může zasáhnout až do nejvyšších mocenských kruhů: bordelmamá Deborah Jeane Palfreyová má prý nyní metropoli v hrsti.

Článek

Tvrdí to list Los Angeles Times v souvislosti s obviněním Palfreyové z kuplířství. Tato 50letá žena se totiž rozhodla obstarat svědky pro svou obhajobu z řad četných klientů své eskortní agentury - a to s tím, že zveřejní jejich jména.

Věc vzala za svou televize ABC a dnem "D" má být sobota. První na řadu přišel už před soudem Tobias, otec čtyř dětí, jenž paradoxně v Bushově administrativě řídil politiku v boji proti AIDS a razil podmínku, že adresáti pomoci se zřeknou prostituce.

Tobias ale trvá na tom, že v jeho případě nešlo o sex, ale o "masáže" a že se nedopustil ničeho nezákonného.

Palfreyová, jež si vysloužila přezdívku "bordelmamá D.C.", od roku 1993 umně kličkovala mezi paragrafy tím, že uzavírala smlouvy s ženami ve věku 23 až 55 let a ty za poplatek do 300 dolarů (přes šest tis. Kč) předváděly zákazníkům údajně jen sexuální fantazie. To před dvěma lety na vyšetřovatele přestalo platit. Nyní se americká metropole třese, která další zvučná jména establishmentu služeb týmu Palfreyové využívala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám