Hlavní obsah

Střelba ve striptýzovém baru si vyžádala tři mrtvé

NEW BEDFORD

Tři lidé zahynuli v úterý brzo ráno ve striptýzovém klubu Foxy Lady v americkém městě New Bedford ve státě Massachusetts, kam vtrhl neznámý muž. Při střelbě bylo zraněno dalších sedm lidí včetně dvou policistů. Mezi mrtvými je i útočník.

Článek

"V tuto chvíli máme tři potvrzená úmrtí," uvedl kapitán policie Richard Spiret. "Jeden zahynul venku na chodníku, další u vchodu do budovy . Třetí tělo bylo nalezeno v budově. Jsme přesvědčeni, že to je střelec." Zatím není jasné, zda muž se zastřelil, nebo ho zabili policisté při přestřelce, kdy prostřílel několik policejních aut .

Spiret dodal, že další lidé byli zraněni: "Máme postřelené dva policisty, ale jejich zranění nejsou životu nebezpečná." Několik dalších postřelených skončilo v nemocnici. Podle Spireta byl muž oblečen v oděvu speciálních policejních jednotek SWAT a měl rychlopalnou pušku a poloautomatickou zbraň.

Podrobnosti o policejním zásahu neuvedl, případ se teprve šetří.

Znám není ani motiv útočníka, ze svědecké výpovědí majitele klubu ale vyplynulo, že jej nechtěli pustit dovnitř. "Řekli jsme mu, že to není místo pro něj," uvedl majitel Tom Tsoumas a dodal: "Odešel, ale v noci se vrátil.

Podle ochranky se chtěl setkat s Tsoumasovou neteří, které klub vede. Ta ho ale vidět nechtěla. Muž klub dobře znal, instaloval v něm bezpečnostní systém.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám