Hlavní obsah

Zeman radil Slovákům, koho mají volit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOŠICE

Bývalý český premiér Miloš Zeman vyzval v pátek v Košicích slovenské voliče, aby v nadcházejících parlamentních volbách dali hlas straně Smer Roberta Fica.

Článek

"Doporučuji vám politika, který se dovede smát, doporučuji vám Roberta Fica," uvedl na mítinku strany Smer.

Zeman v zákulisí košické sportovní haly řekl Právu, že mu je sympatické, že Smer vede úsměvnou a klidnou kampaň. Během vystoupení na pódiu přidal několik vtipů o sobě a prezidentu Václavu Klausovi.

"Politika se má brát s úsměvem, nikoliv s nenávistí. Bojte se politiků, kteří se nedokáží usmát, v takových hlodá komplex méněcennosti," dodal na závěr. Podle Zemana výsledky českých voleb neovlivní hlasování na Slovensku.

Kampaň na Slovensku je však velmi ostrá. Například právě Ficův Smer obvinil vládní SDKU, že svou kampaň financuje z nelegálních zdrojů a tunelování veřejných zakázek. SDKU ale tvrdí, že Fico jen hraje předvolební hru, protože mu došly věcné argumenty v předvolební kampani. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám