Hlavní obsah

Masakr rodiny přežila jen roční holčička

– LOS ANGELES
ČTK, Novinky, CBS, San Francisco Chronicle

Kalifornská policie pátrá po brutálním vrahovi, který zabil tři lidi v kalifornském Garden Grove, asi padesát kilometrů od Los Angeles. Zahynuli oba třicetiletí rodiče i jejich sedmiletý syn. Masakr přežila jen roční holčička, které byla zcela vysílená, dehydrovaná a měla poraněný obličej.

Článek

"Byla to scéna strašného násilí a krve," řekl zástupce policie Mike Handfield, která do domu, kde rodina žila, přišla v pondělí večer. Policisty zavolal známý, protože žena v pondělí nepřišla do práce, což u ní nebylo obvyklé. Rodina o sobě nedala vědět po celý víkend, naposled telefonovala v pátek večer.

Mluvčí vysvětlil, proč holčička přežila. "Myslíme si, že útočníci ji považovali za mrtvou," řekl a dodal: "Nalezli jsme ji, jak se plazí se zraněními na obličeji, která jí způsobil pachatel nebo pachatelé." Byla převezena do nemocnice, kde jí poskytli nezbytnou pomoc. Její stav se zlepšuje. Bude svěřena do náhradní peče.

Policie vyloučila, že by šlo o sebevraždu a případ řeší jako trojnásobnou vraždu. Policie ale odmítla prozradit, jak byla rodina zabita, uvedla jen, že každá oběť ležela v jiném pokoji. Dosud nezná ani motiv. Podle policie nebyly zjištěny žádné známky vloupání. "Nevypadá to, že by šlo o náhodu. Oběti a pachatelé se museli znát," dodal Handfield.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám