Hlavní obsah

Pohřešovaného českého řidiče kamiónu našli ve Španělsku opilého

Právo, Patrik Biskup

Záhada kolem zmizení českého řidiče kamiónu ve Španělku se zdá být rozuzlena. Česká policie dostala v pátek ráno informaci od španělských kolegů, že zadrželi českého řidiče nákladního vozidla, který se potácel na silnici značně opilý.

Článek

"Nyní se zjišťuje, zda se jedná o pohřešovaného muže. S největší pravděpodobností to ale bude on,"  řekl policista, který se podílí na pátrací akci.

Jednačtyřicetiletý Václav Pešek vyjel z Klatov minulou středu a do cílové stanice v portugalském městě Quinta da Marquesa - Palmela, kde měl náklad vyložit 18. dubna, už nedorazil. [celá zpráva

"Poslední kontakt měl s řidičem majitel přepravní firmy v neděli 16. dubna, kdy od něho ráno dostal esemesku, že už je ve Španělsku," řekla západočeská policejní mluvčí Jolana Číhová.  Když se za dva dny ozval portugalský odběratel, že nemá objednané zboží,  byl už Peškův mobilní telefon nedostupný.

Řidič jezdil do zahraničí často

Řidič vezl plastové komponenty do automobilů. U sebe měl 1600 euro,10 tisíc korun a dva mobilní telefony.

Jednatel dopravní firmy Autodoprava Zamos KT Radovan Vlach přišel oznámit zmizení svého zaměstnance v úterý. "Jde o řidiče, který má mezinárodní zkušenosti. Jezdil například do Francie.  U nás je krátce, přebírali jsme ho od jiné dopravní firmy," řekl Právu Vlach.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám