Hlavní obsah

Exkancléř Schröder bude radit Rotschildově bance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Bývalý německý kancléř Gerhard Schröder (61) se stal poradcem pro investice pro bankovní skupinu Rotschild. V pátek to oznámili představitelé banky. Nositel slavného bankéřského jména David de Rotschild sdělil, že bývalý kancléř má "mimořádné znalosti i velké mezinárodní zkušenosti a reputaci".

Článek

Schröder se stal členem Rotschildova evropského poradního výboru, který má na starosti rozvoj zájmů banky ve střední a východní Evropě včetně Ruska, ale také v Turecku a na Blízkém východě v Číně.

Schröder je také poradcem švýcarské mediální skupiny Ringier a podepsal smlouvu s agenturou Harryho Walkera, která zařizuje přednášky. Především však pomáhá ruskému Gazpromu, za což byl tvrdě kritizován. [celá zpráva ]

V tomto týdnu dokonce Schröder podnikl právní kroky proti šéfovi liberálu z FDP Guido Westerwellemu za to, že ho opakovaně kritizoval za spolupráci s Gazpromem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám