Hlavní obsah

Hamburčan přinesl uříznutou hlavu své ženy k benzínové pumpě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAMBURK

Hamburská policie v pondělí zatkla 40letého muže, jenž přinesl v pět hodin ráno na benzínovou pumpu uříznutou hlavu své zavražděné manželky. Šokované obsluze řekl: "Pokračujte a zavolejte policii."

Článek

Když policie dorazila, zadržela muže, který nekladl žádný odpor. Z policejní stanice se ale pokusil neúspěšně uprchnout, napadl a zranil tři policisty. Podle policie působí muž zmateně a je možná psychicky nemocný, proto jej nejprve bude muset vyšetřit lékař.

V jeho bytě kriminalisté nalezli torzo těla 39leté ženy i velký nůž. "Vypadá to, že tímto nožem zabil svou ženu a uřízl jí hlavu," řekla mluvčí policie Ulrike Swedenová.

Policie muže zadržuje s cílem zjistit motiv vraždy. Muž i jeho mrtvá žena byli tureckého původu, ale měli německé občanství.

V bytě se zdržovaly také dvě nezletilé dcery ve věku 13 a 6 let, které policisté předali do opatrování sociálním pracovníků. Podle policie nebyly svědky hrůzného činu. "Vypadá to, že neviděly tělo, ani to, co se stalo," sdělila mluvčí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám