Hlavní obsah

Studentky v kalhotkách alias škola hrou v Belgii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUSEL

Komenského poučku "škola hrou" uplatnili v belgickém Rochefortu tak nápaditě, že by i učitel národů jen zíral. Místní střední škola se dostala až na titulní stránky novin kvůli zápasům studentek, vysvlečených v školní tělocvičně jen do hodně úsporných kalhotek.

Článek

Kdo se chtěl juknout, jak vypadá takové pseudořeckořímské zápolení na žíněnce naživo, zaplatil 100 eur. A kdo o podívanou na chvaty a ňadra přišel, mohl zhlédnout alespoň záznam; stačilo si zakoupit videokazetu, nabízenou na internetu jako lechtivé erotické zboží. Kameraman prý rozhodně dával přednost záběrům, odhalujícím leccos jiného, než sportovní stránku dění.

Školní inspekce až dosud chválila snahu školy rozpohybovat zlenivělou a tloustnoucí mladou generaci hodinami tělesné výchovy navíc, aniž by však ředitelství tušilo, co se doopravdy za dveřmi tělocvičny děje. To teď zkoumají policejní vyšetřovatelé. Obvinění zatím čelí jen oba pořadatelé "perverzních zápasů", již bývalý školní dozorce a jeho choť, jejíž bratr na škole působí jako učitel tělocviku. Domovní prohlídka v bydlišti páru prý odhalila množství usvědčujících důkazů, včetně vzpomínaných videokazet.

Zatímco Michel se diví, že "odhalení poprsí při zápasení v soukromí může představovat zločin", Béatrice doznává, že na žíněnce nebojovala jen děvčata mezi sebou, ale přidat se mohl i zápasník. "Muži rádi měří síly s ženami," vysvětlila. Háček je možná v tom, že nejprve bylo nutné zaplatit "startovné", od padesátky do 125 eur podle délky "měření sil".

Za vším hledej ženu - odhalení skandálu má prý na svědomí pomsta studentky, která u maturity propadla, a to prý jen proto, že se odmítla ke zkouškám na žíněnce přidat. Ať už to s obviněnými v soudní síni dopadne nakonec jakkoliv, každopádně školu stíhá pořádná ostuda, kterou sotva spraví důtka ředitelství pro tělocvikáře a školníka, že se o dění v tělocvičně měli lépe starat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám