Hlavní obsah

Slováci o Krejčířovi nevědí

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovenská policie prověřovala informace deníku Právo, že hledaný český podnikatel Radovan Krejčíř se skrývá na Slovensku. "Zatím jsme neobjevili žádnou stopu, která by potvrzovala, že Krejčíř se ukrývá na Slovensku," řekla Právu mluvčí slovenské policie Marta Bujňáková.

Článek

Na Krejčíře byl vydán mezinárodní zatykač, proto slovenská policie podle mluvčí všechny informace týkající se jeho osoby prověřuje.

"Prověřili jsme například majitele žlutého automobilu Lamborgini s českou poznávací značkou, v němž měl Krejčíř jezdit na východním Slovensku. Tato informace se však nepotvrdila, protože majitelem tohoto vozu byl jiný občan České republiky," dodala Bujňáková.

Slovenská policie nadále spolupracuje na tomto případu s českými kolegy. "Doufám, že budeme úspěšní, jako v případě Vratislava Kutala, kterého jsme chytili nedaleko Bratislavy," uvedla.

Na informaci Práva o Krejčířově pobytu na Slovensku reagovala také média. Televize Markíza konstatovala, že Krejčíř uniká české policii už dva měsíce a minulý týden zmizela také jeho manželka Kateřina, která se nedostavila k výslechu.

"Miliardář Krejčíř je v Čechách obviněn z přípravy vraždy a z majetkových podvodů," dodala Markíza ve své hlavní zpravodajské relaci. Právo citovaly také deníky Pravda a SME.

Reklama

Související témata:

Související články

Policie obvinila Krejčířovu manželku

Finanční policie obvinila manželku uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře Kateřinu z legalizace výnosů z trestné činnosti. "Žena je podezřelá z toho,...

Výběr článků

Načítám