Hlavní obsah

Dvaadevadesátiletý muž je obviněn ze sexuálního útoku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Americká policie obvinila ze sexuálního útoku 92letého muže, který v domě s ošetřovatelskou službou zaútočil na více než šedesátiletou ženu. Oběť trpící pokročilou formou Alzheimerovy choroby se po incidentu zhroutila a není schopná výslechu. Stařík jakoukoli vinu popírá.

Článek

Louis Napoleon - bývalý lékař z Mount Lebanon - přijel do pečovatelského centra Kane Regional Center ve městě Scott Township ženu navštívit.

Co se přesně na pokoji stalo, je předmětem vyšetřování. Pachatele však údajně přímo při činu zastihla zdravotní sestra. Té se zdálo podezřelé, že jsou dveře do ženina pokoje otevřené. Vešla proto dovnitř. Následně pokračovala do koupelny, kde se ozývaly hlasy.

Nejdříve si myslela, že Napoleon v místnosti pomáhá částečně ochrnuté pacientce s toaletou, posléze však zjistila, že důchodkyni sexuálně zneužívá.

Policie Napoleona na krátkou dobu zadržela. Jakoukoli vinu odmítá a hrozí, že nemocnici a vyšetřovatele případu za jejich tvrzení zažaluje. Údajná oběť podle lékařů utrpěla oděrky a odmítá mluvit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám