Hlavní obsah

Technoparty u Trnavy má i svou bezpečnostní službu

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

O víkendu se na Slovensku uskuteční hned několik tanečních akci. Jak Právu potvrdil mluvčí slovenské policie Martin Korch, policie ví o sobotní ohlášené party příznivců techna s názvem Leháro FM u Trnavy a další taneční akce BeeFree je ohlášena na sobotu v areálu Zlaté Piesky u Bratislavy. Tyto akce jsou zcela legální.

Článek

Jak v televizi TA3 potvrdil organizátor Lehára FM Ján Alchus, očekávají asi 2500 návštěvníků. "Nepředpokládáme žádné problémy, akce je řádně ohlášena. Leháro FM bude mít vlastní bezpečnostní službu a spolupracujeme také s policií. Vydáváme vstupenky a na akci máme vyhrazený areál," uvedl Alchus.

Nevyloučil však, že na jejich party se objeví také účastníci CzechTeku. "My máme jasně určená pravidla, která musí účastníci akce dodržovat. Jsou zveřejněna na naší internetové stránce a budeme je rozdávat také u vstupu do areálu. Věřím, že vše dopadne dobře," dodal Alchus.

Před rokem slovenská policie rozpustila nepovolenou akci SlovTek na louce u západoslovenské obce Borský Mikuláš. Po výzvě policie se účastníci akce rozešli. Nikdo nebyl zraněn. Část účastníků se pokusila opětovně setkat u Senice, ale policie jim v tom zabránila. SlovTek se konal týden po akci CzechTek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám