Hlavní obsah

Desetiletý zastřelil matku a pak sebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Desetiletý školák z amerického státu Severní Karolína zastřelil svou matku a následně si vzal život. Případ zveřejnila v pondělí policie ve městě Arcola. Motivy chlapcova jednání nejsou známy.

Článek

Taylor Jones podle vyšetřovatelů zastřelil svou matku - 38letou Glendu Pulleyovou - v časných sobotních ranních hodinách, pravděpodobně těstě po půlnoci. Následně obrátil zbraň proti sobě.

Chlapec nechal na místě činu dopis na rozloučenou. V něm se za vše omlouvá. Média v této souvislosti uvádějí, že v listu chybí důvody, jež ho vedly k tak otřesnému činu. Pachatel k činu použil "rodinnou pistoli", uvedla ke smrtící zbrani policie.

"Byla to velmi příjemná rodina. Nikdy jsem se s nimi nedostala do žádného konfliktu," popsal život mrtvých šerif John Williams, který matku se synem osobně znal. "Chovali se vždy k sobě pěkně," doplnil.

Mrtvé objevili jejich příbuzní. Ti se poté, co se nemohli Pulleyové dovolat, vydali do domu. Po vykopnutí dveří našli v obývacím pokoji dvě bezvládná těla a dopis na rozloučenou napsaný dětským rukopisem. Žena ležela na posteli, chlapec pod ní na podlaze. Provedená pitva následně prokázala, že šlo o vraždu a sebevraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám