Hlavní obsah

Brazilští rodiče zamykali své děti do klece, nechtěli být rušeni při práci

Brazilští policisté vyšetřují rodiče z města Aparecidinha, které se nachází v brazilském státě Espirito Santo. Pár svá tříletá dvojčata zamykal do klece, a to opakovaně. Rodiče tak prý činili proto, že nechtěli být rušeni během práce na poli. Policii na jejich počínání upozornil anonym, dvojice byla zadržena a čelí obvinění z týraní dětí. Na případ v pátek upozornil deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Když policisté na místo přijeli, našli v domě dva tříleté chlapce uzavřené v dřevěné kleci zajištěné řetězem a visacím zámkem.

„Rodiče nám sdělili, že je tam zavírali proto, aby mohli nerušeně uklidit dům a vykonat práce na poli,“ sdělil Daily Mailu jeden z tamních strážníků.

„Prostor byl ale velmi malý a byl dokonce rozdělen na dvě části, takže chlapci nemohli mít navzájem žádný kontakt. Nebyly tam žádné hračky, polštáře. Neměli tam absolutně žádný komfort,“ dodal.

Sedmatřicetiletá žena a čtyřicetiletý muž byli zadrženi a čelí obvinění z týrání dětí. Děti jsou nyní v péči tamních sociálních služeb. Podle policie nejevily žádné známky fyzického zneužívání.

Reklama

Výběr článků

Načítám