Hlavní obsah

Ochrnutou Francouzku napadlo v noci hejno krys, je v kritickém stavu

Paraplegická čtrnáctiletá Samantha z francouzského města Roubaix je ve vážném ohrožení života poté, co ji minulou sobotu pokousalo hejno krys. To proniklo do jejího pokoje v přízemí, zatímco dívka spala. O zvířecím napadení informoval britský server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Jeden z místních lékařů pro stanici France Info uvedl, že dívka utrpěla 45 kousnutí na tváři, 150 na rukou a 30 na nohou. Krysy jí prý ukously i některé konečky prstů.

Incident se odehrál v domě, ve kterém rodina žila v podnájmu. Podle nejnovějších zpráv bývaly přilehlé popelnice zpravidla přeplněné. Otec dívky viní z napadení majitele domu, který se podle něj dostatečně nestaral o své povinnosti.

Otec Samanthy, který spal o patro výš, tvrdí, že večer bylo všechno v pořádku. Když však svou dceru ráno našel, byla prý celá od krve. „Z uší se jí řinula krev. Bál jsem se, že jde o mozkové krvácení,“ řekl místnímu listu Courrier-Picard.

Rodina se nyní přemístila do jiného domu a policie celý případ vyšetřuje. Dívka byla v nemocnici podrobena několika testům z důvodu možné nákazy, včetně vztekliny. Ta však nebyla potvrzena.

Reklama

Výběr článků

Načítám