Hlavní obsah

Řidič autobusu při jízdě na čínské dálnici usnul, narazil do nákladního vozu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ning-po

Dopravní nehodu, která si vyžádala jeden lidský život a několik zranění, způsobil ve východočínské provincii Če-ťiang řidič autobusu. Ten začal při jízdě na dálnici usínat za volantem a narazil do nákladního vozu, který jel před ním. Podle policie řidič noc před tragédií nespal, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič autobusu usínal za volantem, na dálnici naboural do náklaďákuVideo: Reuters

 
Článek

Ve dvoupatrovém autobusu, který jel z Wen-čou do Čou-šanu, cestovalo 84 lidí. Na záznamu z palubní kamery je vidět, jak řidič začal během jízdy usínat. K tragédii došlo v okamžiku, kdy měl oči zavřené zhruba 20 vteřin.

Když je otevřel, uviděl těsně před sebou nákladní automobil. Přesto, že se mu na poslední chvíli snažil vyhnout, zezadu do něj narazil a skončil ve svodidlech. Při nehodě bylo zraněno několik pasažérů, jeden z nich zemřel v nemocnici.

Tragédie se stala nedaleko města Ning-po už 23. února, její záznam ale agentura Reuters zveřejnila až nyní. Řidiče policie zadržela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám