Hlavní obsah

Muž na Tchaj-wanu setnul na ulici hlavu čtyřleté dívce

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tajpej

V pondělí dopoledne zaútočil u železniční stanice v Tajpeji muž na čtyřletou holčičku a před zraky její matky jí sekáčkem na maso setnul hlavu. Policie pachatele zadržela, napsal server listu Taipei Times.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž na Tchaj-wanu setnul na ulici hlavu čtyřleté dívceVideo: AP

 
Článek

Dítě jelo po ulici na kole v doprovodu své matky, která šla metr za ním. Holčičce se přitom nepovedlo vyjet na obrubník a kolo jí spadlo. V tom okamžiku k ní přistoupil třiatřicetiletý nezaměstnaný Ching-yu Wang. Žena si nejdřív myslela, že chce její dceři pomoct, muž však místo toho dívku chladnokrevně zavraždil.

Matka popsala, že se ho snažila zastavit, ale neměla na něj dost sil. „Jsem velmi smutná. Už ji nikdy víc neuvidím. Nikdy jsem si nemyslela, že naše společnost je tak nebezpečná,“ dodala. Útočníka potom zadrželi kolemjdoucí a předali ho policistům.

Wang u výslechu vypověděl, že oběť nezná a vražednou zbraň si opatřil ráno před útokem. V roce 2014 byl jednou ošetřen v psychiatrické léčebně. Podle záznamů se tehdy přiznal k užívání narkotik, testy je však v jeho těle nepotvrdily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám