Hlavní obsah

Novomanžel chtěl lepší záběr, místo toho spadl ze skály

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolumbo

Tragicky vyhlížející nehoda měla naštěstí dobrý konec. Kvůli lepšímu úhlu při fotografování své manželky začal novomanžel couvat. Nevšimnul si ale, že pod nohama mu končí pevná zem a zřítil se na Srí Lance z útesu. Přestože jeho výška je 1200 metrů, muž jako zázrakem přežil. Zachytil se totiž o větve vyčuhující ze skalní stěny.

Foto: Profimedia.cz

Novomanželka se málem stala vdovou. (Ilustrační foto)

Článek

"Měl velké štěstí, protože přistál na vrcholu stromu po téměř 40metrovém pádu," sdělil podle agentury AFP mluvčí srílanské armády, která byla přivolána k záchranné operaci.

Pětatřicetiletý muž fotil svou mladou ženu a podařilo se mu tak jejich svatební cestu na World's End, což je jedna z největších turistických atrakcí ostrovní země, "pořádně okořenit".

Vyprostit se ho podařilo až čtyřem desítkám vojáků s lany. Jeden voják ho odnesl pak na ramenou k stanovišti vrtulníku vzdálenému od srázu pět kilometrů. Odtud byl pak přepraven do místní nemocnice. Kromě pořádného šoku je jeho stav stabilizovaný.

Reklama

Výběr článků

Načítám