Hlavní obsah

Brutální chůva se přiznala k týrání holčičky, hrozí jí 15 let vězení

– Uganda
Novinky, zkr

Ugandská chůva Jolly Tumuhirwová stanula před soudem kvůli týrání batolete, které hlídala. Otec dítěte ji natočil skrytou kamerou, když jeho malou dceru brutálně mlátila a kopala. Žena vinu před porotou přiznala, napsal server BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chůva brutálně týrala ani ne dvouletou holčičkuVideo: Reuters

 
Článek

Dvaadvacetiletá chůva byla obviněna z týrání osmnáctiměsíční holčičky. Videozáznam, který její otec 13. listopadu předal policii, vyvolal vlnu pobouření po celém světě.

Tumuhirwová, která nemá při procesu obhájce, podle státní zástupkyně Joyce Tushabeové před soudem svých činů litovala. „Požádala o odpuštění rodiče dítěte, národ a všechny, kteří byli jejím jednáním zasaženi,“ citoval prokurátorku server The Daily Mail.

Otec holčičky Eric Kamanzi si před časem všiml, že jeho dcera pokulhává a má na těle škrábance, proto umístil do obývacího pokoje kameru. Ta natočila chůvu, jak dítě brutálně mlátí baterkou, kope do něj a šlape po něm.

Po zadržení Tumuhirwové policie uvedla, že ji hodlá obvinit z pokusu o vraždu. Žena se však před soudem zodpovídá jen z obvinění z týrání, za což jí hrozí až 15 let vězení. Chůva zůstává ve vazbě, soudní líčení bude pokračovat 10. prosince.

Reklama

Výběr článků

Načítám