Hlavní obsah

Řidiči audi naměřili 208 km/h

Právo, Ivan Vilček
Bratislava

Slovenská policie naměřila ve středu řidiči audi na dálničním úseku mezi Bratislavou a Trnavou, na němž je povolená maximální rychlost 110 kilometrů v hodině, rychlost až 208 km/h. Dvaatřicetiletému řidiči z Trnavy byl na místě zadržen řidičský průkaz, hrozí mu pokuta ve výši 150 až 800 eur (4000 až 22000 Kč) a tři roky si nesedne za volant.

Slovenskému řidiči naměřili téměř dvojnásobek povolené rychlosti

 
Článek

Zajímavostí je, že policie řidiče naměřila i navzdory namontovanému antiradaru ve vozidle. Server tvnoviny.sk konstatoval, že obyvatelé Trnavy si mohou vydechnout, protože zmíněný řidič je ve městě známý svým arogantním vystupováním a tím, že parkuje doslova kdekoli, bez ohledu na dopravní situaci.

Bohaté zkušenosti s ním mají trnavské policejní hlídky. Při silničních kontrolách totiž policistům pravidelně vyhrožuje, že je dá svléct z uniforem. Ve stejný den jel 37letý německý řidič na dálnici ve směru na slovensko-českou hranici rychlostí 194 kilometrů v hodině. Na místě zaplatil pokutu ve výši 500 eur (téměř 14 tisíc Kč), ale o řidičský průkaz nepřišel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám