Hlavní obsah

Policista předstíral, že ho nabralo auto, přitom na něj sám skočil

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

Chování policisty na demonstraci dělníků požadujících lepší pracovní podmínky, vyvolalo mezi Argentinci pobouření. Muž zákona totiž ve snaze zadržet jednoho z demonstrantů skočil na jeho jedoucí vůz. Přitom se však tvářil, jako by ho řidič srazil, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista se tvářil, že ho srazilo autoVideo: Reuters

 
Článek

Zaměstnanci z továrny na výrobu autodílů uspořádali protestní jízdu po dálnici Panamaricana v Buenos Aires. K incidentu došlo už v půlce prázdnin, videozáznam se ale objevil až začátkem září.

Na něm je jasně vidět, jak policista Juan Alberto Lopez Torales skočil na kapotu vozu a pak se jakoby skutálel na zem. Přitom ještě promáčkl přední sklo automobilu.

Jeho kolegové okamžitě vozidlo obklíčili, řidiče vytáhli ven a zatkli. Tajemník bezpečnostní služby Sergio Berni se nechal slyšet, že policista jen plnil své povinnosti a že řidič porušil dopravní předpisy. Kauza se ale bude dál prošetřovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám