Hlavní obsah

Taxikář našel v autě zkrvavený kufr s mrtvou ženou uvnitř

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bali

Indonéská policie ve středu zadržela devatenáctiletou Heather Mackovou a jejího o dva roky staršího přítele Tommyho Schaefera z USA. Dvojice na ostrově Bali naložila do přivolaného taxíku zkrvavený kufr, ve kterém bylo mrtvé tělo dívčiny matky. Pár nechal zavazadlo i s ostatní bagáží v autě a zmizel, uvedla agentura Reuters.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojice naložila do taxíku kufr s tělem mrtvé matky jednoho z nich a nechala ho tam

 
Článek

Taxikář objevil v kufru svého vozu zavazadlo s mrtvou Američankou Sheilou von Wise-Mackovou před luxusním hotelem St. Regis v Nusa Dua. Dvojice ho tam naložila s tím, že se jde ještě do hotelu odhlásit, už se však nevrátila.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Po celodenním pátrání policie pár našla v levném ubytovacím zařízení zhruba 1,5 kilometru daleko. „Provedli jsme krevní a psychiatrické testy, abychom se pokusili zjistit motiv jejich činu. Možná že jsou psychicky labilní,“ řekl policejní šéf Djoko Hariutomo. Oba dva jsou podezřelí, zatím ale nebyli obviněni.

Z provedené pitvy vyplývá, že dvaašedesátiletá Američanka byla zabita tupým předmětem. Rány směřovaly na hlavu a obličej.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám