Hlavní obsah

V pákistánské televizní show nabízeli odložené děti

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pákistán

Pákistánský moderátor Aamir Liaquat Hussain nabídl minulý týden během televizní show dvě opuštěné děti bezdětným manželům k adopci. Televize se tak snaží zvýšit sledovanost během ramadánu, kdy ratingy tradičně klesají. Pořad vzbudil okamžitě kontroverzní ohlasy, informoval server metro.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Bezdětní manželé získali v televizní show opuštěnou holčičku

 
Článek

Jedním z dětí byla dívenka, kterou do studia přinesl během vysílání šéf organizace na ochranu dětí Ramzan Chhipa. „Je to krásná holčička, kterou někdo odhodil na hromadu odpadků. Podívejte, jak je nádherná a nevinná,“ uvedl moderátor. Pak dívku předal manželům Riaz-ud-dinovým, kteří se o dítě neúspěšně pokoušeli 14 let.

Ti svého nově získaného potomka pojmenovali Fatima, napsal server thenews.com.pk. Žena se nechala se slzami v očích slyšet, že je to „dar ramadánu“.

Podle Chippy potkal podobný osud mnoho dětí, měsíčně jich na smetišti skončí až 100, zejména dívek. „Často nacházíme odložená těla. Chceme tak lidem sdělit, aby děti přinesli k nám, ne aby je odkládali,“ dodal. Zároveň uvedl, že páry, které se v pořadu ucházely o adopci, již předtím navštívily jeho organizaci. Detaily o schvalovacím procesu však nezveřejnil.

V průběhu svatého měsíce soupeří pákistánské televizní stanice o diváky pravidelně. Při tom se snaží triumfovat těmi nejkontroverznějšími tématy. Loni se tak například v roli moderátorky v jednom pořadu objevila nahá modelka, na které prováděli exorcismus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám