Hlavní obsah

Argentinka si bere za muže vraha svého dvojčete

Novinky, zkr
Santa Cruz

Rodina Argentinky Edith Casasové je zdrcena. Dvaadvacetiletá dívka pocházející z dvojčat si totiž vezme za manžela muže, který měl zabít její sestru. Nastávající nevěsta ale tvrdí, že její budoucí manžel s vraždou sestry nemá nic společného, uvedl server Daily Mail.

Dívka se vdá za vraha své sestry

 
Článek

Svatba se bude konat v Edithině rodném městě v provincii Santa Cruz. Tam bude Victor Cingolani převezen za doprovodu ozbrojené eskorty z vězení, kde si odpykává třináctiletý trest za vraždu devatenáctileté modelky Johany Casasové. S tou kdysi udržoval poměr.

Její tělo našli v létě 2010 v poli se dvěma průstřely. „Miloval jsem Johanu, ale teď miluju Edith. Mám nádhernou nevěstu a chci si ji vzít,“ sdělil Cingolani argentinským médiím.

Matka dvojčat Marcelina ale tvrdí, že je Edith psychicky nemocná a potřebuje pomoc lékařů. „Víme, že to bude těžké, protože je dospělá, ale obrátíme se na soud, aby jí nařídil psychiatrické vyšetření,“ uvedla. Zároveň se obává, že Cingolani zabije i Edith.

To však její dcera odmítá. Podle ní by její snoubenec neublížil ani mouše. „Victor není násilník a já nejsem blázen. Nemůže říct, že potřebuju psychiatra, protože já si jsem vědoma toho, co dělám,“ poznamenala na adresu své matky.

Přesné okolnosti vraždy jsou zatím stále nejasné. Obviněn byl i Marcos Diaz, přítel oběti v době tragédie. Ten s ní byl na večírku pár hodin předtím, než byla nalezena mrtvá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám