Hlavní obsah

Žena s malými dcerami visela v sešrotovaném autě z dálničního mostu

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buellton

Tříčlennou rodinu z amerického San Juan Capistrana zachránili z jejich auta, které zůstalo po nehodě sešrotované viset z dálničního nadjezdu nedaleko Buelltonu v Kalifornii. Kamion, který BMW vytlačil k zábradlí mostu, se zřítil dolů a jeho řidič na místě zemřel. Řidička osobního vozu i její dvě malé dcery nehodu přežily, informovala televize kcoy.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena byla při záchranné akci při vědomíVideo: kcoy.com

 
Článek

Šestatřicetiletá Kelli Lynne Grovesová jela ve čtvrtek po dálnici 101 ve voze se svou desetiletou a desetiměsíční dcerou. Všechny tři hrůzostrašnou nehodu přežily, matka a starší dcera utrpěly vážná zranění a byly letecky přepraveny do nemocnice. Mladší dítě vyvázlo s lehkými zraněními a k ošetření ho převezla sanitka.

Nehodu způsobil kamión, který zezadu vytlačil osobní automobil z dálnice na mostní zábradlí. Zatímco BMW tam zcela zdemolované zůstalo viset, náklaďák zábrany prorazil, zřítil se z několikametrové výšky dolů a začal hořet. Osmačtyřicetiletý řidič havárii nepřežil.

Přivolaní záchranáři museli nejdřív pomocí vysokozdvižného vozíku auto zablokovat, aby se nezřítilo z mostu dolů. Poté se jim povedlo posádku z auta vyprostit.

Dálnice byla na několik hodin v obou směrech uzavřena. Betonové zábradlí bylo totiž proraženo na obou stranách mostu.

Reklama

Výběr článků

Načítám