Hlavní obsah

Tvůrce hororů zatkli, rok nechal ležet ostatky své mrtvé matky v domě

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tucson

Amerického hororového producenta Timothyho Fattiga z arizonského města Tombstone zatkla před pár dny policie kvůli podezření z vraždy vlastní matky. Režisér sdělil vyšetřovatelům, že je jeho matka dlouhodobě v nemocnici v Tucsonu, jenže tam nebyla k nalezení, a proto začalo vyšetřování. Zanedlouho se Fattig přiznal, že jeho matka zemřela již před rokem, jen její smrt nenahlásil, informoval Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bizarní na celé události je i skutečnost, že čtyřiatřicetiletý Fattig pracuje pro společnost Desert Scream Productions jako producent a tvůrce hororů.

Ostatky těla jeho matky, osmašedesátileté Jill Fattigové, policisté našli v jejím domě. Syn její smrt neohlásil ani neuspořádal žádný pohřeb.

Policisté muže obvinili ze zabití z nedbalosti. Fattigovi, který nyní pobývá ve vazbě v Cochise County, byla vyměřena kauce 40 tisíc dolarů (přes 700 tisíc korun).

Úmrtí matky údajně nenahlásil z žalu

Pokud bude zjištěno, že žena zemřela přirozenou cestou, suma by se snížila. Pokuta by pak byla jen za neoznámení úmrtí, což je vnímáno jako přestupek.

Fattig se v celém procesu brání, že nenahlásil smrt své matky kvůli obrovskému zármutku, který pociťoval. Sousedům v okolí několik měsíců tvrdil, že je žena v nemocnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám