Hlavní obsah

Britové: nahráli jsme ducha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pořídili jsme v historickém paláci Hampton Court snímek ducha. Nadpozemskou bytost náhodně nahrála jedna z instalovaných kamer letos v říjnu. S touto překvapivou zprávou přišli pracovníci paláce, kteří se s ní v pátek podělili s britským internetovým serverem Ananova.

Článek

Zaměstnanci paláce na výskyt abnormálních jevů upozorňovali prakticky nepřetržitě.

Spontánní otevírání dveří, bouchání, kroky je lekaly pravidelně. Tamější bezpečnostní službu nejvíce děsily dveře u nouzového východu. Muži je vždy zamkli a když se vrátili do své místnosti, zjistili, že jsou otevřené.

Nikomu se však tvrzení o duchovi nepodařilo dosud prokázat. Když se objevil snímek z kamery, prý si oddychli: "Konečně nám budou všichni věřit, že nejsme blázni. Musím ale říci, že mě pohled na záběr vyděsil," uvedl jeden z členů stráže.

"Nejdříve jsme si mysleli, že si z nás někdo z průvodců takříkajíc vystřelil. Dosud se ale říjnová záhada nevysvětlila. Začínám věřit, že pracuji s duchem," konstatoval.

Na snímku je dobře vidět postava bez tváře obklopená mlžným oparem, jak otevírá uzamčené dveře a kamsi odchází.

V paláci ze 16. století na jihozápadě Londýna dříve žil legendární anglický král Jindřich VIII.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám